Vedete din Romania

#victor slav #anda adam #vacanta #concert #lady gaga

Anda Adam si Victor Slav au mers la concertul lui Lady Gaga din Viena

Victor Slav , prezentatorul rubricii “Vreme” de la Pro Tv, i-a facut un cadou- surpriza iubitei sale, cantareata Anda Adam.

Cei doi au plecat pentru cateva zile intr-o minivacanta  la Viena. In plus, Victor a cumparat bilete pentru concertul sustinut de celebra Lady Gaga in capitala Austriei.

Am planificat vacanta asta de vreo doua luni. Imi doream foarte mult ca pe 5 noiembrie, cand s-au implinit patru ani de relatie, sa ii fac Andei o surpriza. Asa ca, daca asta-vara, de ziua mea, ea mi-a spus ca plecam la Londra cu cateva ore inainte sa decoleze avionul, m-am gandit ca de ziua noastra sa fiu eu cel care organizeaza totul”, a povestit Victor pentru revistavip.net.

 ”Am stat acolo de pe 10 pana pe 12 noiembrie; nu a fost o vacanta prea lunga, insa suficienta pentru a ne relaxa si a ne bucura unul de celalalt. Am vizitat catedrala Sf. Stefan , palatul Schonbrunn , Opera si ne-am plimbat pe Mariahilferstrasse”, a adaugat Victor Slav.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului