Vedete din Romania

#adrian nartea #actor #meserie

Adrian Nartea nu si-a dorit sa fie actor. La ce meserie a visat

Adrian Nartea este unul dintre cei mai cunoscuti actori din Romania, astfel ca multi l-au urmarit in serialul “Vlad”. Totusi, acesta a marturisit ca nu voia sa o apuce pe acest drum. Starul, care in trecut a cochetat si cu moda, aparand in prezentarile lui Catalin Botezatu, a explicat ca visa sa ajunga spion, insa astrele au avut alte planuri, astfel ca nu si-a dorit sa forteze mana destinului.

 

“A fost in 2002, era o reclama regizata de un spaniol. Venisem direct de la Brasov, tot setul se intalnea pe la ora 19 la Piata Unirii, iar eu venisem de la Brasov si era ora 18.30, nu era nimeni, asteptam sa vina lumea. Apoi, au inceput sa vina toti, iar eu eram, deja, gazda. Atunci a fost un semn, cand mi-a zis regizorul ca ar trebui sa ma duc la actorie. I-am spus: “Ce sa fac la actorie? Eu sunt la facultate in Brasov, nu am bani…” Nu vedeam drumul asta. Ma gandeam: Ce sa fac la actorie? Eu raman cu sportul, psiho-socio-pedagogia mea si imi vad de treburile mele. Eu voiam sa ma fac spion. Nu am fortat destinul. Mai bine ca nu a iesit, acum pot sa ma fac spion in filme.”, a spus el pentru Impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului