Vecinii

 • Hbo Vecinii la Hbo

  Vecinii

  Vecinii » Maine, 02 octombrie 2022, 14:10

  (The Oranges) 90 minute, color titrat engleza comedie romantica

  Familiile Ostroff şi Walling sunt cei mai buni prieteni şi vecini şi locuiesc peste drum unii de ceilalţi. Nina Ostroff se întoarce acasă pentru cina de Ziua Recunoştinţei după o absenţă de cinci ani, recent despărţindu-se de logodnicul ei Ethan.

  Un portret plin de umor negru a doua familii suburbane vecine.

  Familiile vecine Ostroff si Walling au o relatie foarte buna. Atunci cand Nina, fiica familiei Ostroff, se intoarce acasa dupa ani de zile, David Walling se indragosteste de ea si starneste un sir de evenimente stanjenitoare.

  David si Paige Ostroff sunt vecini si foarte buni prieteni cu Terry si Cathy Walling si locuiesc in zona suburbana din New Jersey. Existenta lor confortabila se face tandari atunci cand Nina, fiica de 24 de ani a familiei Ostroff, proaspat despartita de logodnicul ei, se intoarce acasa de Ziua Recunostintei dupa o absenta de cinci ani. Dar in loc sa fie interesata de Toby Walling, fiul sclipitor al vecinilor, asa cum se asteapta toata lumea, atentia ei este captata de David, cel mai bun prieten al parintilor sai. Atunci cand relatia lor devine evidenta, vietile tuturor sunt date peste cap, in special cea a Vanessei Walling, prietena din copilarie a Ninei. Ramnificatiile acestei povesti de dragoste afecteaza pe toata lumea intr-o maniera neasteptata si ilara. Uneori, ceea ce pare a fi un dezastru, se dovedeste a fi un eveniment salvator.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Vecinii
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »