Brokeback Mountain - O iubire secreta

 • Hbo Brokeback Mountain - O iubire secreta la Hbo

  Brokeback Mountain - O iubire secreta

  Brokeback Mountain - O iubire secreta » Marti, 28 mai 2024, 01:25

  (Brokeback Mountain) 129 minute, color titrat engleza film de drama

  Brokeback Mountain spune povestea a doi tineri care se întâlnesc în vara anului 1963 şi care vor avea o legătură pe viaţă, ale cărei complicaţii, bucurii şi tragedii sunt dovada rezistenţei şi puterii dragostei

  Anul este 1963, iar Ennis si Jack se intalnesc pentru prima data in momentul in care sunt angajati de catre Joe Aguire (Randy Quaid) pentru a-i pazi turmele pe muntele Brokeback din Wyoming.

  Pe Muntele Brokeback timpul sta in loc. Cu toate ca Jack si Ennis isi fac datoria cu responsabilitate, inca le mai ramane mult timp la dispozitie. Atunci cand singurul remediu impotriva plictiselii se dovedeste a fi comunicarea, cei doi tineri incep sa-si impartaseasca aventurile, povestea vietii si... se indragostesc.

  Jack si Ennis sunt nevoiti sa faca fata sentimentelor covarsitoare care ii invaluie prin ignorarea acestora. Astfel, Ennis se casatoreste cu Alma (Michelle Williams) cu care are doua fetite, iar Jack se intoarce in Texas, unde va avea un baietel cu Laureen (Anne Hathaway). Revederea celor doi are loc dupa patru ani si este la fel pasionala ca toate momentele petrecute in escapada din Wyoming. Cu timpul, Jack si Ennis tin legatura si realizeaza ca ceea ce impartasesc este ceva unic, care are sa-i lege pentru tot restul vietii.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Brokeback Mountain - O iubire secreta
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »