Turistul

 • Axn Turistul la Axn

  Turistul

  Turistul » Marti, 24 mai 2022, 23:00

  (The Tourist) 103 minute, color titrat engleza thriller

  Jolie interpretează rolul unui agent Interpol care se foloseşte de un turist american în încercarea de a prinde un criminal alături de care a trăit o poveste de dragoste în trecut.

  Frank este un american care a plecat in Europa dupa o deceptie in dragoste. In drum spre Venetia, in tren, o cunoaste pe superba englezoaica Elise. In orasul-laguna, la receptie, ea propune sa se dea drept sot si sotie - visul oricarui barbat in tranzit. Dar gluma se ingroasa, cand in camera navalesc barbati cu pistoale si el e alergat prin oras si apoi investigat. Se pare ca femeia este agent Interpol si l-a folosit ca diversiune, pentru a distrage atentia unei bande de gangsteri aflate pe urmele ei.

  Singura lui dorinta acum este sa supravietuiasca. Numai ca nici Frank si nici Elise nu se asteptau sa se indragosteasca cu adevarat unul de celalalt in decorurile superbe ale Venetiei.

  Un antrenant film de actiune gen Bond, cu un tandem de actori aflati pentru prima data in cuplu sexy pe ecrane, plus canalele romantice ale unui oras istoric.

  Remake al thrillerului francez "Anthony Zimmer", care ii avea ca protagonisti pe Sophie Marceau si Yvan Attal.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Turistul
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »