Familia Borgia

Nota IMDB8.5/10

 • Tvr 2 Familia Borgia la Tvr 2

  Familia Borgia

  Familia Borgia » Vineri, 03 martie 2023, 04:38

  (The Borgias) 47 minute, color titrat engleza serial

  actori Familia Borgia : Jeremy Irons Francois Arnaud Holliday Grainger Lotte Verbeek David Oakes Aidan Alexander Ronan Vibert Colm Feore Sean Harris
  compozitor Familia Borgia : Trevor Morris
  monteur Familia Borgia : Lisa Grootenboer Wendy Hallam Martin
  regizor Familia Borgia : Neil Jordan Simon Cellan Jones John Maybury Jeremy Podeswa
  operator Familia Borgia : Paul Sarossy
  director de imagine Familia Borgia : Francois Seguin
  scenarist Familia Borgia : Michael Hirst Peter Sullivan

  Serialul prezintă tumultoasa istorie a familiei Borgia, una dintre cele mai controversate şi hulite din trecutul Italiei. Celebră în timpul Renaşterii (şi mult după), familia Borgia a devenit un simbol al uneltirilor, al dezmăţului şi-al crimei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons) aflându-se în fruntea listei celor mai controversaţi papi ai tuturor timpurilor. În ciuda dezmăţului din palatele Borgia, Rodrigo a fost ales papă în urma unui conclav în care, se spune, mare parte din voturi au fost cumpărate cu aur şi argint

  Acest serial dramatic ce contine 9 episoade de cate o ora, e inspirat de infama familie renascentista italiana Borgia, cea mai teribila dinastie a lumii.

  "Familia Borgia" spune povestea uneia dintre cele mai fascinante familii din istorie. Laureatul cu Oscar Jeremy Irons e Rodrigo Borgia, abilul si manipulativul patriarh al familiei Borgia care preia controlul absolut asupra Italiei renascentiste.

  Serialul incepe in momentul in care Rodrigo Borgia devine Papa Alexandru al VI-lea. Impreuna cu cei doi fii ai sai, Cesare si Juan, si cu frumoasa sa fiica Lucrezia, vor deveni cea mai puternica si influenta familie din Italia renascentista.

  Crud si decadent, Rodrigo Borgia a intimidat si a ucis din dorinta de a deveni Papa. Dupa ce a preluat controlul asupra Vaticanului, regimul sau corupt a implicat Biserica Catolica din secolul XV si intreaga Europa in scandal.

  Actiunea se desfasoara intr-un dintre cele mai semnificative perioade istorice: Renasterea si descoperirea Lumii Noi. Contemporani cu da Vinci, Michelangelo si familia Medici, legendarii Borgia au avut o reputatie foarte proasta si au fost perceputi drept eretici, de-a lungul vietilor lor comitand toate pacatele posibile.

  O drama luxurianta, sexy si scandaloasa din care nu merita sa ratezi niciun minut.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Familia Borgia
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »