Titanii

Nota IMDB7.5/10

 • Cinemax Titanii la Cinemax - difuzare vineri, 10 februarie

  Titanii

  Titanii » Vineri, 10 februarie 2023, 19:30

  (Remember the Titans) 113 minute, color titrat engleza drama

  actori Titanii : Denzel Washington Will Patton Kate Bosworth Wood Harris Ryan Hurst Donald Adeosun Faison Ethan Suplee Donald Faison Craig Kirkwood
  compozitor Titanii : Trevor Rabin
  costume Titanii : Judy L. Ruskin
  monteur Titanii : Michael Tronick
  producator executiv Titanii : Mike Stenson Michael Flynn
  regizor Titanii : Boaz Yakin
  operator Titanii : Philippe Rousselot
  director de imagine Titanii : Deborah Evans
  producator Titanii : Jerry Bruckheimer Chad Oman
  scenarist Titanii : Gregory Allen Howard
  scenograf Titanii : Anne Kuljian

  În 1960, profesorul Mandulbaum a inventat insigna Titan, un dispozitiv care le oferă oamenilor superputeri. La 19 ani după crearea unei familii de supereroi și la scurt timp după înlocuirea lor, doi dintre eroii originali se întorc.

  "Remeber the Titans" este o poveste adevarata, ale carei efecte se fac inca simtite in Virginia chiar si dupa 30 de ani.
  Actiunea filmului se desfasoara in anii 1970 intr-un liceu din Alexandria, statul Virginia, in care fotbalul (american, desigur) este rege. Intreaga temelie traditionala a fotbalului local pare zguduita cand Herman Boone (Denzel Washington) este adus din Carolina de Sud si numit antrenor principal al echipei de fotbal a liceului. Toata lumea se astepta ca onoarea sa-i revina lui Bill Yoast (Will Paxton), un antrenor alb, mai in varsta decat Boone, si foarte respectat in comunitate. A-l angaja pe Boone ca antrenor al lui T.C. Williams High Titans si a-l numi pe Yoast antrenor secund, iata o situatie potential exploziva pentru vremurile de care vorbim.
  Si totusi, Boone si Yoast descopera ca au in comun mai multe decat fotbalul: integritate, onoare, un puternic simt moral. Desi provin din medii diferite, ei vor reusi sa-i modeleze pe tinerii furiosi si confuzi pe care ii au in grija si sa-i transforme intr-o echipa invingatoare invatandu-i ce inseamna respectul si responsabilitatea.
  Hotararea cu care Boone si Yoast au colaborat pentru a invinge a fost mai ales o victorie a spiritului, care a adus armonia intr-un oras in care domneau prejudecatile si intoleranta.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Titanii

Trailere Titanii

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail

Program tv pe categorii

Programe TV manele

Programe TV romanesti

Programe TV sport

Programe TV documentare

Programe TV muzica

Programe TV stiri

Programe TV adulti

Programe TV straine

Programe TV filme

Programe TV pentru copii