Trailer Titanii

Alte trailere pentru Titanii

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Titanii?

Aboneaza-te

  • (Remember the Titans) 113 minute, color titrat engleza drama

    "Remeber the Titans" este o poveste adevarata, ale carei efecte se fac inca simtite in Virginia chiar si dupa 30 de ani.
    Actiunea filmului se desfasoara in anii 1970 intr-un liceu din Alexandria, statul Virginia, in care fotbalul (american, desigur) este rege. Intreaga temelie traditionala a fotbalului local pare zguduita cand Herman Boone (Denzel Washington) este adus din Carolina de Sud si numit antrenor principal al echipei de fotbal a liceului. Toata lumea se astepta ca onoarea sa-i revina lui Bill Yoast (Will Paxton), un antrenor alb, mai in varsta decat Boone, si foarte respectat in comunitate. A-l angaja pe Boone ca antrenor al lui T.C. Williams High Titans si a-l numi pe Yoast antrenor secund, iata o situatie potential exploziva pentru vremurile de care vorbim.
    Si totusi, Boone si Yoast descopera ca au in comun mai multe decat fotbalul: integritate, onoare, un puternic simt moral. Desi provin din medii diferite, ei vor reusi sa-i modeleze pe tinerii furiosi si confuzi pe care ii au in grija si sa-i transforme intr-o echipa invingatoare invatandu-i ce inseamna respectul si responsabilitatea.
    Hotararea cu care Boone si Yoast au colaborat pentru a invinge a fost mai ales o victorie a spiritului, care a adus armonia intr-un oras in care domneau prejudecatile si intoleranta.

Titanii Titanii Nota: 7.5

Durata: 113 minute Gen: drama Regizor: Boaz Yakin

  • Actori: Denzel Washington, Will Patton, Kate Bosworth, Wood Harris, Ryan Hurst, Donald Adeosun Faison, Ethan Suplee, Donald Faison, Craig Kirkwood

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail