Trailer Sub soarele Toscanei

Alte trailere pentru Sub soarele Toscanei

Recomandari tv.acasa.ro

Vrei sa fii notificat prin
E-mail pentru Sub soarele Toscanei?

Aboneaza-te

  • (Under the Tuscan Sun) 113 minute, color titrat engleza comedie romantica

    Frances - o scriitoare putin trecuta de 30 de ani (jucata de superba Diane Lane) - e devastata din punct de vedere emotional din cauza divortului.
    Nefericita si incapabila sa scrie, ea nu stie ce sa faca cu viata ei. In acelasi timp, cea mai buna prietena a ei, Patti, decide ca Frances are nevoie sa se distanteze de problemele sale si ii ofera un bilet pentru un tur de doua saptamani al regiunii Toscana (Italia). Pe parcursul excursiei, Frances descopera o vila veche aflata intr-o stare deplorabila, dar e vrajita de caldura, frumusetea si farmecul micutului oras Cortona si decide sa o cumpere, gandindu-se ca o poate repara singura.

    Noua casa se dovedeste insa mult mai greu de adus la lumina decat isi imaginase ea. Pe masura ce reuseste sa rezolve toate problemele pe care i le ridica stapanirea (in stil italian!) a noii proprietati, Frances devine tot mai increzatoare in sine, se apropie de vecini si gaseste dragostea in bratele unui frumos localnic pe nume Marcello (Raoul Bova, pe care s-ar putea sa-l mai tineti minte din "Caracatita").

    "Sub soarele Toscanei" este o adaptare libera a cartii de memorii a scriitoarei Frances Mayes care, spre deosebire de personajul din film, a ramas casatorita (si fericita) pe durata sejurului ei in Toscana. Filmul va atinge pe oricine a trecut, la un moment dat, printr-o despartire dureroasa si a crezut ca viata nu-i mai poate rezerva nimic bun.

Sub soarele Toscanei Sub soarele Toscanei Nota: 6.7

Durata: 113 minute Gen: comedie romantica

  • Actori: Diane Lane, Raoul Bova, Sandra Oh, Lindsay Duncan, Vincent Riotta, Valentine Pelka, Kristoffer Ryan, Sasa Vulicevic, Roberto Nobile

Aboneaza-te la recomandarile tv

Click pentru a introduce adresa de e-mail