Spanzuratoarea

Nota IMDB5.2/10

 • Tvr 1 Spanzuratoarea la Tvr 1

  Spanzuratoarea

  Spanzuratoarea » Joi, 16 mai 2024, 01:15

  (Hangman) 96 minute, color titrat engleza thriller

  actori Spanzuratoarea : Madchen Amick Lou Diamond Phillips Mark Wilson Vince Corazza Robert Haley Grant Nickalls Judah Katz
  compozitor Spanzuratoarea : Steven M. Stern
  costume Spanzuratoarea : Jenifur Jarvis
  monteur Spanzuratoarea : Evan Landis
  regizor Spanzuratoarea : Ken Girotti
  operator Spanzuratoarea : Gerald Packer
  director de imagine Spanzuratoarea : Rupert Lazarus
  producator Spanzuratoarea : Marc Bienstock Peter Emerson
  scenarist Spanzuratoarea : Vladimir Nemirovsky
  scenograf Spanzuratoarea : David Solodiuk

  Hangman (2017) urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”.

  "Hangman" e jocul favorit al unui ucigas in serie. Literal, s-ar traduce calaul ("hangman" e cel care ii spanzura pe condamnatii la moarte), dar in mintea criminalului nostru devine un fel de "spanzuratoarea" cu variatii atat de sinistre incat cazul e preluat de detectivul Nick Roos (Lou Diamond Phillips).
  Dupa ce una dintre victime e gasita in casa lui Grace Mitchell (Madchen Amick), cazul ia o turnura neasteptata. Grace e psihiatru si subiectul unui scandal provocat de dezvaluirea faptului ca a avut o relatie amoroasa cu unul dintre pacientii ei. Scandalul se agraveaza cand se dovedeste ca victimele au intr-un fel sau altul legatura cu frumoasa psihiatra si, pe masura ce ancheta lui Roos avanseaza, devine tot mai clar ca cineva nu numai ca vrea sa-i puna si ei latul de gat, dar incepe sa-l stranga din ce in ce mai tare.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Spanzuratoarea

Trailer Spanzuratoarea

« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »