Haiducii lui Saptecai

Nota IMDB7.2/10

 • Tvr 1 Haiducii lui Saptecai la Tvr 1

  Haiducii lui Saptecai

  Haiducii lui Saptecai » Duminica, 28 august 2022, 02:35

  90 minute, color titrat romana film de actiune

  actori Haiducii lui Saptecai : Marga Barbu Toma Caragiu Constantin Codrescu Aimee Iacobescu Mihai Mereuta Florin Piersic Colea Rautu
  costume Haiducii lui Saptecai : Hortensia Georgescu
  regizor Haiducii lui Saptecai : Dinu Cocea
  operator Haiducii lui Saptecai : George Voicu
  director de imagine Haiducii lui Saptecai : Stefan Maritan
  scenarist Haiducii lui Saptecai : Eugen Barbu

  Seria Haiducilor continua cu tripticul haiducului Saptecai din care primul episod este acest film. Haiducul Anghel Saptecai este urmarit mereu de poterele lui Caragea Voda (inceputul sec. XIX-lea)

  Al treilea film din seria "Haiducilor", inceputa in 1966 de regizorul Dinu Cocea, este, in opinia multor telespectatori si critici de film, si cel mai bun. Actiunea este centrata pe raportul dintre doua personaje principale creionate cu umor, capetenia haiducilor (Florin Piersic) si hangita (Marga Barbu), spre deliciul spectatorilor.

  Anghel Saptecai este prins de potera condusa de Mamulos (Colea Rautu). Insa in loc sa-l ucida, acesta il elibereaza, marturisindu-i ca este tatal lui nelegitim. Si ii cere sub juramant, sa paraseasca tara.

  Dar in ciocnirile dintre oamenii lui Caragea si tarani este ucisa si mama lui Anghel care, la aflarea vestii, vine in tara hotarat sa faca dreptate.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Haiducii lui Saptecai
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »