Exclusiv in Romania

 • Tvr 1 Exclusiv in Romania la Tvr 1

  Exclusiv in Romania

  Exclusiv in Romania » Vineri, 26 aprilie 2024, 10:00

  color romana emisiune informativa

  Un serial TV în care fiecare episod urmăreşte prezentarea unei Românii multiculturală şi multietnică, de care românii să fie mândri şi pe care străinii să nu o mai judece prin prisma unor şabloane învechite. Cristian Tabără călătoreşte, descoperă şi prezintă istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

  In fiecare episod Exclusiv in Romania, Cristian Tabara calatoreste, descopera si prezinta obiective turistice, istorie, cultura, credinta, arhitectura, traditii, gastronomie, facilitati turistice si, mai ales, unicate europene si mondiale din Romania, dintre care unele sunt inca necunoscute si neexploatate turistic.

  Alaturi de prezentarea locurilor, cei interesati primesc numeroase "ponturi", de recomandat sa le ai in buzunar, atunci cand pleci la drum, de la "ajutoarele" lui Cristian Tabara: Dana Stefanescu, Daniel Georgescu, Mihaela Caciuleanu, Tiberiu Stefanescu si Lorelei Mihala. In fiecare saptamana, cate unul dintre jurnalistii TVR enumerati il insotesc pe Cristian Tabara in regiunea in care se afla unicatul european sau mondial, devenind "turist cu acte in regula" si testand pe propria piele atractiile turistice ale zonei.

  Citeste descrierea pe scurt pentru Exclusiv in Romania
« Emisiunea anterioara
Emisiunea urmatoare »