Teste

#pumn #personalitate #test

Ce spune despre personalitatea ta felul in care strangi pumnul

 

Pumnul strans este de obicei semn de agresivitate sau de enervare. El mai spune, insa, ceva, despre tine, fiind o „carte de vizita” a personalitatii.

Felul in care o persoana strange pumnul poate oferi indicii importante despre personalitatea acesteia.

La fel cum forma fetei, a unghiilor sau a buzelor spune cate ceva despre noi celor care ne privesc, la fel si felul in care strangem pumnul.

Strange pumnul si vezi care din imaginile de mai jos se aseamana cel mai mult.

1. Pumnul Inima Deschisa

Daca metoda ta este de a rotunji pumnul si de a odihni degetul mare pe cel aratator, atunci esti o persoana foarte buna si darnica. Din nefericire, generozitatea si altruismul tau au facut din tine tinta multor profitori de-a lungul vietii.

Atunci cand cineva iti foloseste deschiderea pentru a-si atinge propriile teluri, trebuie doar sa inveti din experienta si sa mergi mai departe. Ar trebui sa fie usor pentru tine deoarece esti un invatacel innascut si iti place la nebunie sa inveti lucruri noi si sa explorezi locuri noi.

2. Pumnul Creativului

Daca atunci cand strangi pumnul degetul mare acopera o parte din celelalte degete, inseamna ca esti o persoana foarte creativa.

Desi ai un nivel ridicat de stima de sine, totodata iti este frica de esec. Oamenii sunt atrasi de tine, asa ca daca iti asumi riscuri, in mod special in privinta altor persoane, va fi in avantajul tau. Esti o persoana deschisa si prietenii tai te iubesc pentru onestitatea si inteligenta ta.

 

3. Pumnul Seducatorului

Daca iti protejezi degetul mare cu celelalte degete atunci cand strangi pumnul, inseamna ca esti o persoana foarte amuzanta si fermecatoare, iar oamenii graviteaza in jurul tau.

Ai o atitudine zen pe care nimeni nu o poate tulbura. Iti pare rau pentru ceilalti si pentru situatiile prin care trec, dar trebuie sa inveti sa nu te lasi doborat de problemele altora. Iubesti arta si frumosul si cauti armonia in tot ce te inconjoara.

Foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare