Noutati

#inada #komoder #fotolii masaj

Fotolii de masaj in spatiile de relaxare ale angajatilor din Romania

Fotolii de masaj in spatiile de relaxare ale angajatilor din Romania.
 
Tot mai multe companii din Romania au inceput sa doteze spatiile dedicate managementului si pe cele dedicate angajatilor cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului si pentru imbunatatirea starii de comfort fizic. Pauzele de masaj s-au dovedit a fi un adevarat succes in randament pentru angajati, acesta fiind bonusul de care ei au nevoie.

Sunt fotoliile de masaj un beneficiu atat de apreciat de angajati?

Desigur! Masajul de relaxare a devenit un beneficiu preferat de angajatii din IT destul norocosi cat sa lucreze intr-o companie care ofera aceste pauze speciale de relaxare. Nevoia pentru astfel de momente este destul de mare. La birou, pozitia majoritatii angajatilor este incorecta si duce la dureri de spate si in timp la hernii. Faptul ca se concentreaza la discomfortul fizic ii face neproductivi.

Exista fotolii de masaj dotate cu programe de tonifiere, de ameliorare a durerilor de spate si de imbunatatire a circulatiei si posturii corpului.

Masaj de relaxare pentru angajati

Masajele de care beneficiaza acesti angajati sunt cele menite sa elibereze zona cervicala si zona spatelui de tensiunea acumulata in orele de program. INADA D1D, best sellerul companiei Komoder, unic distribuitor de fotolii masaj INADA din tara, este un fotoliu de masaj medical cu beneficii dovedite asupra sanatatii utilizatorilor. Avantajul principal al folosirii acestor fotolii inteligente la birou consta in faptul ca, desi mai multe persoane vor astepta pentru un masaj, setarile nu trebuie sa fie reintroduse la fiecare utilizare. Majoritatea fotoliilor, INADA, PANASONIC sau HUMANTOUCH, au functii care scaneaza utilizatorii si aplica un masaj personalizat in functie de inaltimea si greutatea acestuia.

Cele mai multe fotolii cu masaj au programe pentru relaxarea si detensionarea zonei umerilor, a sezutului, a partii inferioare a spatelui dar si desigur a zonei cervicale sau a gatului. Dincolo de o ameliorare vizibila a durerilor datorate pozitiei incorecte adoptate la birou de majoritatea angajatilor, unele programe pot revitaliza corpul pentru a oferi un impuls necesar celor care sunt la fel de solicitati si in a doua jumatate a zilei. Fotoliul INADA S3, de exemplu, are programe dedicate pentru stretching, o tehnica de masaj care ii va ajuta pe cei care transforma tensiunea psihica in incordare musculara si crampe.

Problemele de la birou trebuie sa ramana la birou

Pe langa problemele de sanatate date de postura incorecta de la birou, raman problemele personale, cele cauzate de incapacitatea majoritatii angajatilor de a se deconecta atunci cand parasesc locul de munca. Cei mai multi iau tensiunea la pachet pentru acasa, iar acest lucru are severe repercursiuni in viata personala si implicit in cea profesionala. Reprezentantii companiilor care au ales sa investeasca in calitatea beneficiilor oferite, au optat pentru branduri precum INADA sau Panasonic deoarece sunt fotolii concepute pentru diverse tipuri de utilizatori si sunt foarte fiabile. Functiile de masaj pentru brate, masajul Shiatsu si celelalte programe speciale ajuta in reducerea stresului.

Pauza de masaj devenita momentul preferat al zilei

Relaxarea devine realitate pentru majoritatea angajatilor in momentul in care reprezentatii companiilor pentru care lucreaza aleg fotoliile de masaj care le vor face zilele la birou mai placute. Sunt angajati care vin mai devreme la birou pentru o sesiune de masaj, stau mai putin in pauza de masa pentru a gasi fotoliul liber sau pleaca mai tarziu pentru a incheia ziua in mod relaxant. Zilele la birou au inceput sa se contureze in jurul acestui beneficiu, iar cifrele privind productivitatea sunt cele care ii determina pe angajatori sa aleaga fotoliile de masaj ca beneficiu pentru angajati.

Despre KOMODER

 

Compania Komoder este unic importator si distribuitor pentru fotolii de masaj INADA in Romania. Serviciile companiei includ transportul, montajul si partea de service specializat pentru aceste produse. Pentru mai multe informatii cu privire la fotoliile de masaj oferite puteti accesa website-ul www.komoder.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele