Pentru el

#hanorace barbati #hanorace #stil masculin

Hanorace barbati - cum sa faci dintr-o piesa casual, o tinuta statement?

 

Hanorace barbati - cum sa faci dintr-o piesa casual, o tinuta statement? In moda masculina, hanoracele pentru barbati au evoluat de la simplele piese de imbracaminte casual la elemente esentiale ale garderobei. Astazi, sunt capabile sa transforme o tinuta banala intr-un statement de stil. Cum reusim sa facem acest salt de la casual la statement? Descopera cateva sfaturi care te vor ajuta iti evidentiezi personalitatea si sa iti pui amprenta asupra garderobei. Hanorace barbati - piesa centrala a dulapului tau

Cine nu iubeste versatilitatea hanoracelor? Acestea nu sunt doar pentru zilele relaxate acasa. Ele sunt acum elemente versatile, ce pot fi purtate peste tot. Pentru a le transforma in piese statement, trebuie sa le recunoastem ca fiind elemente centrale ale garderobei. Poate chiar piese cheie intr-o garderoba capsula. Alege hanorace barbati - House Brand de calitate, cu o croiala potrivita, si vei avea o piesa de baza care poate fi integrata in diverse tinute.

Alege culorile care iti reflecta personalitatea

Iti doresti ca hanoracul tau sa fie o adevarata declaratie de stil? Pentru a atinge perfectiunea stilistica in definirea unei tinute statement, acorda atentie alegerii culorilor. Culorile vibrante sau modelele inovatoare vor aduce acel plus de originalitate tinutei tale. Alege nuante care sunt in trend si asigura-te ca hanoracul devine punctul focal al tinutei. De la tonuri pastelate pana la culori vibrante, exista optiuni pentru toate preferintele. Poti selecta chiar si un hanorac cu fermoar barbati la moda cu imprimeuri interesante pentru a-ti exprima personalitatea. In functie de sezon, poti alege intre variantele cu gluga sau cele basic, mai subtiri, pentru tinutele de tranzitie. 

Creeaza combinatii inedite cu alte piese de imbracaminte

Un hanorac va deveni o piesa statement atunci cand este combinat in mod inteligent cu alte elemente ale garderobei. Poti sa alegi House Brand- hanorac cu gluga barbati si sa-l asortezi cu jeans si sneakers pentru un look casual-chic. Un model cu gluga si fermoar, negru, poate fi purtat peste o camasa in carouri cu o pereche de ghete maro, pentru un stil mai rafinat. Pentru zilele racoroase, poarta peste hanorace o geaca bomber sau o vesta. Aceasta abordare adauga un strop de nonsalanta si originalitate tinutelor.  

Modelele oversized sunt si ele la moda in ultimii ani. Si cu siguranta nu pot lipsi din garderoba ta. Preferi o tinuta lejera pentru a le evidentia? Include o pereche de blugi albastri cu croi drept, adidasi confortabili si un tricou simplu. Aceasta este optiunea ideala pentru cumparaturi sau plimbari rapide. Hanoracul supradimensionat devine si o alegere excelenta pentru drumul spre si de la sala, in zilele mai racoroase.

Accesorizeaza tinuta pentru a evidentia hanoracul

Detaliile sunt cele care fac diferenta in orice tinuta. Pentru a transforma un hanorac obisnuit intr-o piesa statement, accesorizeaza-l cu atentie. Poti adauga o pereche de ochelari de soare sau chiar un ceas cu o curea din piele. Ori un smart-watch daca esti pasionat de tehnologie. Accesoriile au puterea de a completa si evidentia aspectul hanoracului, conferindu-i un caracter distinct.

Hanoracele pentru barbati au traversat o transformare remarcabila, devenind mult mai mult decat simple piese casual. Ele au devenit elemente esentiale prin care iti poti exprima stilul personal, pentru a face o declaratie de moda. Asadar, alege culorile potrivite, stilul si accesoriile, si vei putea transforma un hanorac obisnuit intr-o piesa statement. Vei adauga originalitate si personalitate garderobei tale, si in acelasi timp, evidentia si completa orice tinuta.
 

 

FOTO: housebrand.com/ro

 

 

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului