Pentru el

#flip-flops #barbati #pantaloni lungi

Flip-flops pentru barbati - Cum ii asortam cu pantaloni lungi?

Pentru un ansamblu casual cool, ia in considerare asocierea unei camasi maro din in cu maneca lunga cu o pereche de pantaloni - aceste piese se potrivesc destul de bine impreuna. Finalizeaza tinuta cu o pereche de papuci barbati pentru a spori cu usurinta atractivitatea acestui look.

Opteaza pentru o combinatie clasica si casual de blazer si pantaloni din bumbac masliniu, foarte usor de pus laolalta fara sa te gandesti prea mult, ajutandu-te sa arati minunat si pregatit pentru orice, fara sa pierzi prea mult timp rascolind prin dulapul tau. Completeaza acest ansamblu cu o pereche de flip flop-uri pentru un vibe mai relaxat.

Indiferent unde mergi pe parcursul zilei, te poti baza pe aceasta combinatie casual de pulover alb cu guler rotund si pantaloni. Completeaza-ti ansamblul cu slapi pentru a pastra un look fresh.

Sau, poti miza pe o comninatie inteligenta formata dintr-un sacou , o camasa si pantaloni negri, extrem de usor de asamblat fara sa te gandesti prea mult, ajutandu-te sa arati in tendinte si pregatit pentru orice fara sa pierzi prea mult timp cautand prin garderoba. Adauga o nota casual eleganta cu o pereche de flip flops.

Pentru ceva mai casual, poarta o combinatie formata dintr-o jacheta cu camasa si pantaloni din piele de caprioara gri. Te simti mai aventuros astazi? Atunci finalizeaza tinuta cu ajutorul unei perechi de slapi.

O camasa roz cu maneci scurte si pantaloni crem reprezinta o asociere buna care merita sa fie integrata in colectia ta de tinute casual. Pentru un mix modern hi-low, completeaza-ti tinuta cu flip flop-uri.

O alta combinatie casual poate fi formata dintr-o camasa cu maneca lunga cu dungi verticale albastru deschis si pantaloni, foarte usor de asamblat in cateva secunde, ajutandu-te sa arati foarte elegant si pregatit pentru orice, fara sa pierzi o tona de timp cautand prin dulap. Te simti experimental astazi? Ofera o nota de jazz tinutei, alege o pereche de flip flops.

Pentru o tinuta casual cu o tenta fashion, poti purta o camasa cu maneci scurte si pantaloni mustar. Daca ai nevoie sa minimalizezi cu usurinta aceasta tinuta cu ajutorul pantofilor, de ce sa nu adaugi in ecuatie o pereche de flip flops?

O camasa cu maneci scurte si pantaloni mustar? Este un ansamblu usor de purtat, pe care il poti folosi zi de zi. In ceea ce priveste pantofii, opteaza pentru ceva mai relaxat, purtand o pereche de flip flops.

Papucii nu au doar acel design minimalist pe care il cunoastem cu totii, cel al papucilor simpli, din cauciuc sau cu talpa de spuma si o bareta intre degete. Slapii pe care ii poti asorta la tinutele tale urbane cu stil pot beneficia de unele detalii care ii fac extrem de atractivi si interesanti – in culori la moda, cu catarame sau velcro, cu talpa de culoare diferita fata de curele, au un design asemanator cu al sandalelor.

FOTO: ccc.eu

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare