Pentru ea

#fashion icon #moda #elizabeth taylor

Elizabeth Taylor, indragostita de moda

Cea mai laudata frumusete a Hollywood-ului, elizabeth taylor a fost casatorita de opt ori, insa printre marile ei iubiri s-a numarat intotdeauna si moda.

Considerata de stilisti un fashion icon , Elizabeth Taylor a avut un simt innascut al stilului si nu s-a sfiit sa adopte tinute extravagante, care au influentat apoi moda.

Castigatoare a premiului Oscar, Elizabeth Taylor a fost pentru multi intruchiparea stilului glam al Hollywood-ului.

Daca la inceputul carierei a avut un stil mai clasic, incepand cu anii '50 si '60 marea actrita a devenit o inovatoare in lumea modei. Nu a abandonat niciodata iubirea pentru bijuterii, blanuri si decoltee adanci.

Actrita nu a devenit insa o legenda numai prin tinutele ei. Activitatile caritabile si lupta impotriva SIDA prin fundatia proprie au transformat-o spre sfarsitul vietii intr-un adevarat filantrop .

Pasiunea ei pentru diamante nu a impiedicat-o sa cheltuiasca sume exorbitante de bani pentru a-i ajuta pe altii. 

"Nu am planuit niciodata sa adun multe bijuterii si multi soti. Pentru mine, viata pur si simplu s-a intamplat, la fel cum se intampla pentru toata lumea. Am fost extraordinar de norocoasa in viata deoarece am cunoscut iubirea adevarata si da, sunt custodele temporar al unor lucruri superbe. Dar nu m-am simtit niciodata mai vie decat atunci cand mi-am vazut copiii bucurandu-se si niciodata mai bogata decat atunci cand am facut rost de cec-uri substantiale pentru lupta impotriva SIDA. Urmeaza-ti pasiunile, urmeaza-ti inima si lucrurile de care ai nevoie vor veni", Elizabeth Taylor, Februarie 2011 .

Vezi cum a devenit Elizabeth Taylor un fashion icon:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului