Stil

# combinatii albastru #takko fashion #tinute jeansi #moda vara #moda primavara

Expertul Acasa.ro, Irina Mihu, consilier de imagine: Alb si albastru, trendul cheie al sezonului

Primavara aceasta ne “vorbeste” despre culoare si texturi fine, insa un trend racoritor, care te duce cu gandul la vacante, visare si baie de soare e cu siguranta mixul de alb cu albastru. Daca celebrul cuplu alb-negru isi gaseste de fiecare data loc in tendinte, de data aceasta albastru e noul negru.

Albastru cu alb ne duce cu gandul la mare, la cocktailuri fresh si la romantism, de aceea nu e de mirare ca se afla in acest sezon in topul tendintelor hot, pe care trebuie sa le incerci.

Fiind o combinatie minimalista iti permite sa te joci cu elementele vestimentare si sa le combini dupa bunul plac, fiind aproape imposibil sa gresesti. Indiferent ce stil vestimentar vrei sa abordezi, combinatia alb-albastru, datorita versatilitatii sale, iti ofera un look prea chic ca sa nu fii o aparitie fresh ca o briza de vara.

Pentru un look uber-chic, poti alege o pereche de jeansi, pe care sa o completezi cu un top alb si sa o accesorizezi cu o bandana albastra si cu o pereche de ochelari colorati, rotunzi.

O versiune extrem de relaxata, potrivita pentru calatorie, ar fi combinatia de pantaloni albi cu o camasa albastra, accesorizata cu o pereche de ochelari geek si o geanta de jeans.

Un look mai elegant poate fi creat prin alegerea mai multor elemente vestimentare albe (fusta, colier si cardigan) care sa “inrameze” un element vestimentar intr-o nuanta intensa de albastru (cum ar fi bluza), care sa fie ca o pata de culoare intr-un tablou alb.

 

Tu ai incercat un “cocktail” alb-albastru pentru look-ul tau?

Irina MIHU
Consilier imagine 
Director Regional Takko Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii
Irina Mihu

Contacteaza-ne

Cauta-ti perechea