Social

# vremea in weekend #meteo #weekend #conditii meteo #vreme rece

Weekend extrem de rece in toata tara! Ce temperaturi ne asteapta

Vremea este extrem de rece pentru aceasta perioada, in toata tara. Temperaturile se vor mentine reci si vor continua sa scada incepand de duminica.

 

Vineri vremea va fi rece in majoritatea tarii. Cerul va fi variabil, mai mult senin in prima parte a zilei. Dupaamiaza cerul ca prezenta innorari in sud-est, iar noaptea in vest şi nord-vest. In aceste zone sunt conditii de ploi slabe. Temepraturile maxime se vor incadra intre 9 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor urca pana la 14 grade Celsius.

Sambata, vremea se va mentine rece in toata tara. Cerul va fi variabil in prima parte a zilei, urmand sa se innoreze treptat, iar noaptea vor fi conditii de ploaie in majoritatea tarii. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de -6 si 7 grade Celsius, iar cele maxime in jurul valorii de 7-17 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine la fel de rece si sunt asteptate ploi in a doua parte a zilei si spre seara. Vantul ca sufla slab si moderat si sunt posibile rafale. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 5 si 7 grade Celsius, iar cele maxime in jurul valorii de 15 grade Celsius. Dimineata este posibil sa apara ceata.

Duminica cerul va fi mai mult innorat in majoritatea tarii si sunt conditii de ploaie si chiar ninsoare in zonele montane. Vantul va sufla moderat, cu intensificari, pe alocuri.Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de -8 si 5 grade Celsius, iar cele maxime in jurul valorii de 1-15 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi innorat si va ploua in majoritatea zilei. Vantul ca sufla slab si moderat si sunt posibile rafale. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 6 grade Celsius, iar cele maxime in jurul valorii de 14 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea