Social

#vremea in bucuresti #vreme rea #vremea #starea vremii #meteo #capitala #conditii meteo

Vremea rea continua! Ploua in toata tara! Ce se intampla in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat ca vremea rea va continua si in urmatoarele zile. Toata tara va fi afectata de instabilitate atmosferica si caderi insemnate de apa. Pe alocuri sunt asteptate caderi de grindina si vijelii.

 

„Pe parcursul zilei de luni (14 iunie) vor fi averse moderate cantitativ local la munte, in nordul si centrul tarii si pe arii restranse in regiunile sudice unde vor fi insotite de frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Marti si miercuri (15 si 16 iunie), in est si sud-est vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindina si vijelii. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25...50 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala si in celelalte zone, dar pe areale mai mici.

Manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala pana la sfarsitul saptamanii.”

Vremea in Bucuresti

In preioada 14 – 15 iunie vremea va fi racoroasa si se va mentine in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza, cand vor fi perioade cu averse si descarcari electrice. Pot fi cantitati de apa mai insemnate si conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, posibil cu intensificari de scurta durata in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 21...23 grade, iar cea minima de 10...12 grade.

In intervalul 15 iunie, ora 09:00 – 16 iunie, ora 23:00 vremea se va incalzi, dar va fi in continuare in general instabila. Cerul va avea innorari pe parcursul dupa-amiezilor si al serilor cand vor fi averse posibil mai insemnate cantitativ si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperatura maxima va fi de 24...25 de grade marti (15 iunie) si se va situa in jurul a 27 de grade miercuri (16 iunie). Minima termica va fi de 14...15 grade.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea