Social

# vreme rea face ravagii #ravagii #vreme rea

Vremea rea a facut ravagii in tara! Ninsorile si viscolul au dus la blocarea soselelor si doborarea stalpilor de electricitate. Mii de familii, fara curent electric

Daca in sudul tarii temperaturile au fost de primavara, in Bucuresti ajungand pana la 21 de grade, In vest si in nord ninsoriile au facut ravagii. A nins abundent si a fost viscol, iar zapada continua sa se aseze.

 

In unele zone nametii au depasit 50 de centimetri inaltime. Drumarii au actionat din timp cu utilajele de deszapezire, insa din cauza viscolului zapada zapada era suflata inapoi pe carosabil.

Deszapezirea soselelor continua si la aceasta ora, insa pentru multe regiuni este in zadar deoarece drumurile sunt acoperite din nou cu zapada in doar cateva minute.

Vantul puternic a doborat mai multi copaci pe sosele, blocand drumurile. In Apuseni peste 6.500 de familii au ramas fara curent electric dupa ce copacii au cazut peste cablurile de inalta tensiune.

Si in Harghita oamenii au ramas fara curent electric dupa ce viscolul a doborat stalpii de electricitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea