Social

#vremea in luna septembrie #septembrie 2023 #septembrie

Vremea in luna septembrie. Ce temperaturi ne asteapta pana la finalul lunii. Prognoza ANM

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru luna septembrie. Potrivit prognozei, vremea va fi, in general, mai calduroasa, in special in ultima parte a intervalului. In rest, atat temperaturile cat si nivelul de precipitatii vor fi, in general, apropiate de normalul perioadei.

 

Iata cum va fi vremea in perioada 4 septembrie - 2 octombrie 2023, potrivit prognozei ANM.

Vremea in saptamana 4 – 11 septembrie 2023

Valorile termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea de est a tarii, dar si deficitar in regiunile vestice si nord-vestice.

Vremea in saptamna 11 – 18 septembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari. Cantitatile de precipitatii vor avea o tendinta excedentara in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile montane si in cele estice.

Vremea in saptamana 18 – 25 septembrie 2023

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil usor mai ridicate in regiunile sudestice. Regimul pluviometric se va situa in general in jurul celui normal pentru aceasta perioada, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 25 septembrie – 2 octombrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa usor peste cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei. Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul intregii tari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea