Social

#burnita #vreme #ploi #prognoza meteo

Vremea, din ce in ce mai rece. Iata ce previziuni fac meteorologii pentru urmatoarele zile

Vremea se va raci treptat in urmatoarele zile. Ceata se va instala in aproape toate regiunile tarii si va fi insotita de ploi slabe si burnita.

Astazi, 11 noiembrie, temperaturile maxime se vor situa intre 9 si 20 de grade Celsius, insa in partea de nord-est a tarii valorile maxime vor incepe sa scada mai mult, apropiindu-se de normele climatologice normale pentru cea de-a doua decada a lunii noiembrie.

Cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor, iar pe arii restranse va ploua trecator si va burnita. Izolat, vor fi si conditii de ceata.

Marti, vremea va continua sa se raceasca, mai ales in sudul, estul si, partial, in centrul tarii, unde cerul va fi innorat, iar ploile isi vor face aparitia izolat. Temperaturile maxime se vor situa intre 9 si 17 grade Celsius. Vantul va sufla moderat in regiunile sudice si sud-estice, insa in restul teritoriului va sufla usor.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea