Social

#prognoza meteo la inceput de saptamana # racire vreme #starea vremii #meteo #vreme #conditii meteo

Vreme extrem de rece la inceput de saptamana

Saptamana incepe cu vreme extrem de rece pentru aceasta perioada a anului. Vremea va fi inchisa si local, se vor inregistra precipitatii.

Luni temperaturile vor fi, in continuare, mai ridicate decat cele ce ar fi normale la aceasta data; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restranse dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi innorat si se vor inregistra conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade Celsius.

Marti vremea se va raci in toata tara si se va mentine inchisa. Cerul va fi variabil si, local, se vor semnala ceata, burnita si ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii si pe crestele montane. Temperaturile minime se vor incadra intre -8 si 7 grade Celsius, iar cele maxime intre 4 si 15 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine in continuare innorata, iar temperaturile incep sa scada. Vantul va sufla slab si este posibil ca in cursul diminetii sa apara ceata. Temperaturile minime nu vor urca mai sus de 5 grade Celsius iar cele maxime vor ajunge pana la 11 grade Celsius.

Miercuri vremea se va mentine inchisa, in majoritatea tarii, mai putin in vest unde soarele isi va face simtita prezenta. In Capitala, cerul va fi predominant înnorat, iar ceata isi va face simtita prezenta in cursul diminetii. Temperaturile minime se vor incadra intre -10 si 5 grade Celsius, iar cele maxime intre 2 si 14 grade Celsius.

Sursa foto: keyword-suggestions.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea