Social

#vremea in bucuresti #vreme capricioasa #vremea in tara #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme capricioasa la inceput de saptamana

Inceputul de saptamana vine cu vreme instabila in majoritatea regiunilor tarii. Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de vreme instabila in special in sudul, sud-estul si centrul tarii, precum si la munte. Temperaturile vor scadea usor si se vor inregistra averse pe arii extinse.

Luni se vor inregistra precipitatii in majoritatea tarii, iar pe artii restranse cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina. in restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 26 de grade Celsius, scrie mediafax.ro.

In Bucuresti vremea va fi instabila si se vor inregistra averse, insotite de descarcari electrice. Sunt posibile intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, Celsius.

Marti vremea se va imbunatati, insa temperaturile vor scadea in majoritatea tarii. Cerul va fi variabil si se vor inregistra averse slabe si posibil descarcari electrice pe arii restranse. Temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 14 grade Celsius iar cele maxime intre 17 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va continua sa se raceasca usor. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 12-13 grade Celsius iar maxima nu va depasi 22 de grade Celsius

Miercuri vremea se incalzeste usor, insa cerul se va mentine variabil in special in sudul, in estul tarii, precum si in zonele montane. Temperaturile minime se vor situa intre 5 si 15 grade Celsius iar 19 si 26 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea se va incalzi usor, maximele ajungand pana la 24 de grade Celsius. Minimele in schimb, se vor situa in jurul valorii de 12 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare pe parcursul zilei, dar conditiile de averse si descarcari electrice vor fi reduse, potrivit libertatea.ro

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea