Social

Votul negativ de la locale

Din nevoia de a rupe rutina ce se instaleaza dupa doua saptamini de lucru in Bucuresti, m-am repezit, nu de mult, cu trenul pina la Sinaia. Ajuns noaptea pe la 11 si ceva, plecat a doua zi, tot cu trenul, pe la 3 dupa-amiaza. Un efort totusi pentru a dormi o noapte la un hotel din provincie si nu acasa, la Bucuresti. Atit la sosire , cit si la plecare am apelat la un taxi. Soferii de taxi sint, din cite se stie, insi cu o cultura politica peste nivelul mediu si, mai ales, cu o usurinta neobisnuita de a intra in vorba.

Si cel care m-a dus de la gara la hotel, la sosire, si cel care m-a luat de la hotel pentru gara, la plecare, m-au recunoscut. Telespectatori de talk-show-uri pe teme politice. Oricum, diferiti de multe fatuce cu subtiorile transpirate si unghiile nefacute de pe la pravalii, care se uita la televizor doar pentru a sti daca starleta X mai traieste cu starletul Y.

 

Continuarea in Jurnalul National


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea