Social

Videanu i-a luat locul lui Basescu

Noul al Capitalei, Adriean Videanu , a fost investit, ieri, in functie, in cadrul unei sedinte extraordinare festive a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).
"Aceasta esarfa tricolor, ca simbol al autoritatii primarului general, e cea care ma responsabilizeaza pentru ceea ce e de facut in Bucuresti. Contez pe suportul de care am nevoie din partea CGMB si a Guvernului. Avem multe de facut pentru Bucuresti si saptamana viitoare am stabilit prima intalnire cu consilierii generali. Vreau sa spun ca sunt un simplu sublocotenent, nu general, si nu ramane decat sa trecem la treaba", a declarat Adriean Videanu cu ocazia investiturii sale in functia de primar general al Bucurestiului.

"LA TREABA!". Adriean Videanu, ales din primul tur al alegerilor din 3 aprilie, a declarat cu acest prilej ca va reorganiza activitatea Primariei Generale a Capitalei numai dupa o analiza serioasa la nivelul municipalitatii. "Consilierilor generali le spun La treaba!, iar prima intalnire de lucru va avea loc chiar saptamana viitoare", a spus noul primar general.

Intrebat daca a remarcat absenta de la ceremonie a primarului sectorului 5, Marian Vanghelie, noul edil-sef Adriean Videanu a raspuns: "A fost invitat. Nu este insa consilier general".

DUPA INVESTITURA. Videanu a parcurs distanta de la Teatrul Odeon , unde avut loc sedinta de investire, pana la Primaria Capitalei pe jos. Acolo si-a preluat biroul, a avut o scurta intalnire cu directori ai municipalitatii, apoi s-a indreptat catre aeroport, de unde a plecat la Iasi, pentru a participa la o intrunire a Asociatiei Municipiilor din Romania.


PRIMA PROBLEMA
Inainte de inceperea ceremoniei de investitura, Adriean Videanu a fost nevoit sa-si asume imediat responsabilitatea de primar general in fata unor probleme sociale ale comunitatii, prezentate de aceasta data de o femeie, care cerea un ajutor financiar , si un barbat cu un handicap locomotor, care invoca, la randul sau, nevoie majora de natura medicala si sociala. Noul primar general i-a programat pe cei doi la o ora de audienta, imediat dupa ce isi va stabili programul de lucru la Primaria Capitalei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea