Social

#oferte masini #masini recuperate # rauplatnici

Vezi ofertele de masini recuperate de la rau-platnici

Amanarea taxei auto va impulsiona masini second-hand, considera jucatorii de pe piata de profil. Ziare.com propune o lista cu ofertele societatile de leasing si ale bancilor, care vand, in general, in conditii mai avantajoase masinile recuperate de la rau-platnici.

La UniCredit Leasing, de pilda, se poate gasi masina Ford Fiesta, fabricata in 2009, la pretul de 4.950 euro. Autoturismul are un rulaj de 92.941 kilometri, 79 CP, iar carburantul utilizat este benzina. De asemenea, masina este echipata cu ABS, aer conditionat, airbag computer de bord, geamuri electrice, inchidere centralizata, parbriz incalzit, radio CD, servodirectie.

Si Raiffeisen Leasing propune o o oferta: este vorba despre autoturismul Volkswagen Golf , fabricat in 2007, pentru care trebuie sa platiti 6.072 euro.

Autoturismul dispune de un motor diesel , are un kilometraj de 147.383 si 105 CP. Banca Transilvania vine autoturismul Peugeot 308, pentru 8.700 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea