Politica

#traian băsescu #presedinte #romania

Vesti ingrijoratoare despre Traian Basescu. Fostul presedinte al Romaniei ar fi in stare grava: "Am auzit ca e rau"

Starea de sanatate a lui Traian Basescu se deterioreaza pe zi ce trece, conform afirmatiilor lui Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al Romaniei a fost dus la spitalul Universitar Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucuresti pe data de 29 ianuarie 2024, unde a fost diagnosticat recent cu o puternica viroza pulmonara, respectiv gripa de tip A, cu impact major asupra plamanilor sai.

Contrar informatiilor anterioare despre o stare stabila a sanatatii sale, Dumitru Dragomir a dezvaluit ca Traian Basescu a fost conectat la o sursa de oxigen si ca exista posibilitatea ca in viitorul apropiat sa fie necesara intubarea acestuia.

„Ii doresc sanatate multa fostului presedinte Traian Basescu, e in spital si am auzit ca este destul de rau. E rau cu plamanii. Am auzit ca e bagat pe oxigen, nu stiu daca e intubat. Am auzit ca e rau. Ii doresc sanatate, ca vad ca toata lumea l-a plesnit pe unde a apucat”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din politica

Top

Cauta-ti perechea