INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Vernisaj la Vernescu

Ieri, la Casa Vernescu din Bucuresti a avut loc vernisajul expozitiei artistilor plastici Maria Iosub si Adela Lipold Grassinger, organizat de Casino Palace si Casa Vernescu. Evenimentul a fost marcat si printr-un program artistic, un concert oferit de duo Poesis, la pian si flaut . Absolventa a Universitatii de Arte Frumoase din Iasi, Maria Iosub a beneficiat de o bursa de specializare in Germania, la Frankfurt pe Main. Artista a avut numeroase prezente in expozitii atat din tara, cat si din strainatate. (1993 - Frankfurt; 1998 - Istanbul; 2000 - Centrul cultural Schiller, Bucuresti; 2001 si 2002 - Clubul Francez din Capitala; 2002 - Galeria Val House, Bucuresti; 2003 - AIIM Cafe, Bucuresti; 2003 - La Valletta, Malta; de asemenea, a participat la expozitii de grup, la Iasi si in Bucuresti). Lucrarile Mariei Iosub se regasesc in colectii particulare din Romania, Germania, Franta, Italia, Austria, SUA, Noua Zeelanda si Malta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea