Social

#cod meteo #avertizare meteo #vremea bucuresti #vant puternic

Vantul face ravagii in Capitala! Zeci de copaci doborati si masini avariate

Vantul sufla puternic in Capitala inca de aseara, cand a si plouat torential. Furtuna a creat s pagube insemnate. Peste 20 de copaci au cazut si cel putin 7 masini au fost avariate. Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

Pe lângă cei 22 de copaci doborâţi pe maşini sau pe carosabil, un stâlp, un banner, două antene şi elemente de acoperiş au căzut din cauza vântului puternic, au precizat pentru Mediafax reprezentanti ai Inspectoratului pentru situatii de Urgenta.

Lucrătorii ISU au fost alertaţi de bucureşteni începând cu ora 22.00, cele mai multe probleme fiind inregistrate in Sectorul 3.

Până la ora 22.00 este în vigoare o atenţionare de ploi şi vânt valabilă pentru toate regiunile din ţară. Inclusiv in Capitala vantul continua sa bata cu putere. De asemenea, meteorologii au instituit cod portocaliu de ninsori si viscol pentru zona de munte si nordul Moldovei. Astfel, pana duminica seara va ploua in aproape toata tara, iar vantul va avea intensificari temporare in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi 50-60 de kilometri pe ora, iar la munte si in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova vor fi rafale de peste 60-70 de kilometri pe ora.

Foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea