Social

#coordonator campanie #Valeriu Gheorghita # functie noua

Valeriu Gheorghita, schimbat din functia de coordonator al campaniei de vaccinare in Romania

Medicul militar Valeriu Gheorghita a fost schimbat din fruntea Comitetului de coordonare a vaccinarii anti-COVID in Romania. El a fost numit in aceasta functie in decembrie 2020. Locul sau va fi luat de secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andrei Baciu, care pana acum a fost vicepresedinte al Comitetul de coordonare a vaccinarii anti-COVID.

 

Incepand cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghita va face parte din echipa medicala a Serviciului Roman de Informatii, preluand functia de manager al Spitalului Clinic de Urgenta “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

„Campania de vaccinare a presupus un efort comun din partea tuturor institutiilor implicate in gestionarea acestui amplu proces si doresc sa le adresez multumiri, pe aceasta cale, pentru implicarea si sprijinul oferite. Gandurile mele se indreapta si catre colegii din sistemul medical care au alocat consistente resurse de timp si multa dedicare pentru ca vaccinarea in centrele deschise la nivel national sa se deruleze in cele mai bune conditii, intr-un mediu favorabil si sigur. 

Rezultatele inregistrate in tot acest timp au confirmat lectia solidaritatii, iar beneficiile parteneriatelor derulate cu institutii publice si private interne si internationale, cu societatea civila, cu organizatiile nonguvernamentale, au reprezentat un element extrem de important in cresterea accesibilitatii si calitatii serviciilor de vaccinare.

De asemenea, multumesc tuturor voluntarilor care au fost si de aceasta data in sprijinul sistemului medical si al populatiei, precum si celor de acasa, cetatenilor, care in tot acest timp ne-au fost parteneri, ne-au sustinut si au inteles mesajele noastre. Fiecare persoana care a ales sa se vaccineze, fiecare viata salvata ne-a motivat si a reprezentat pentru noi un pas inainte, un pas catre normalitate. In egala masura, as vrea sa multumesc colegilor mei din Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr Carol Davila" alaturi de care m-am format profesional. 

De astazi, parcursul meu profesional atinge o alta etapa. O etapa care ma onoreaza, dar care ma si responsabilizeaza, in egala masura. Numirea mea in functia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocarilor, insa impreuna cu intreaga echipa de conducere si personalul medical vom duce mai departe traditia acestei unitati medicale de renume”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea