INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Vaccinari antigripale gratuite peste o saptamina

Aproximativ 20% dintre romani vor beneficia in aceasta toamna de vaccinare antigripala gratuita,in cadrul unei campanii initiate de MSP. Campania de vaccinare antigripala a populatiei, initiata de Ministerul Sanatatii Publice (MSP), se va desfasura in trei etape si va include aproximativ 20% din populatie. “Este prima data cind reusim sa achizitionam 3.700.000 de vaccinuri, acoperind in jur de 20% din populatie”, spune Florentina Furtunescu, director al Autoritatii de Sanatate Publica din cadrul MSP. Prima etapa incepe din 22 octombrie si vizeaza vaccinarea a unui milion de persoane, printre care copiii cu boli cronice pulmonare sau cardiace, boli renale si metabolice cronice ( diabet zaharat ), copiii supusi terapiei indelungate cu aspirina, persoanele infectate cu HIV si 75% dintre adultii cu afectiuni cronice pulmonare si cardiace. A doua etapa incepe din 5 noiembrie si planifica vaccinarea a 800.000 de persoane, printre care adulti si copii din institutii de ocrotire sociala, personalul medical si restul de 25% dintre adultii cu afectiuni cronice. A treia etapa se va desfasura din 26 noiembrie, cuprinde vaccinarea a 1.400.000 de persoane, printre care cei peste 65 de ani si adultii dispensarizati pentru boli metabolice cronice si disfunctii renale. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea