Social

# usl #fmi #acord fmi #pnl #guvernare #scoala de vara pnl

USL vrea amanarea datoriilor catre FMI

USL planuieste sa negocieze cu FMI amanarea datoriilor Romaniei, odata cu preluarea guvernarii, sustine vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu .

Prezent la Scoala de vara a PNL, la Mamaia, liberalul a explicat ca datoriile Romaniei catre FMI trebuie amanate, iar banii, redirectionati catre investitii.

"In discutiile pe care le-am avut cu FMI anul trecut si anul acesta, cu misiunea care a venit sa ne intrebe si pe noi cate ceva, le-am spus foarte clar ca in clipa in care vom veni la guvernare vom renegocia acordul cu FMI, daca vor. Nu pot, ca stat suveran, sa ma imprumut pe trei ani de zile.

Se vor rostogoli aceste datorii, se vor amana. Asta va fi prima negociere pe care o vom face cu FMI - amanarea scadentei platilor datoriilor in 2015, in 2016, cum are si Grecia, pe opt ani, pe zece ani, pentru ca nu poti sa omori o economie intreaba ca sa le platesc lor banii", a spus vicepresedintele PNL, Dan Radu Rusanu, citat de Gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea