Social

#urs impuscat #urs sibiu #urs

Urs impuscat pe strazile din Sibiu dupa ce a bagat spaima in cetateni

Cetatenii in Sibiu au tras o spaima de zile mari in aceasta dimineata. Un urs de mari dimensiuni s-a plimbat nestingherit pe strazile din centrul Sibiului, pe o distanta de aproape 8 kilometri, ajungand foarte aproape de centrul orasului, intr-o zona in care exista multe hoteluri si turisti straini.

 

Panica s-a instalat rapid in momentul in care oamenii au vazut animalul salbatic care s-a urcat pe un acoperis. Localnicii speriati de urs au sunat la 112.

Politistii, jandarmii, pompierii si angajati de la Zoo au impanzit unul din principalele bulevarde ale Sibiului, pentru a gasi un urs care a fost vazut aproape de Hotelul Ibis. Ulterior, animalul a fost ucis, în apropierea unei scoli, dupa ce a umblat nestingherit prin centrul orasului aproape opt kilometri.

"Ursul a fost prins pe strada Lunga, in curtea unei fabrici. S-a incercat impuscarea cu tranchilizante, fara succes. A fost impuscat cu o arma de vanatoare", a declarat Luciana Baltes, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.

Potrivit informatiilor, ursul ar fi venit din Padurea Dumbrava, aflata la marginea orasului, desi initial s-a crezut ca acesta ar fi scapat de la Gradina Zoologica.

Din fericire, nicio persoana nu a fost ranita.

Sursa foto: oradesibiu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea