Social

# uraganul otis #otis #disparuti #morti #mexic #uragan

Uraganul Otis a devastat Mexicul! 100 de morti si disparuti. Jafurile au scapat de sub control VIDEO

Uraganul Otis, de nivelul 5, a facut dezastru in Mexic. Acesta a maturat statiunea Acapulco, facand ravagii. Aproximativ 100 de persoane au murit sau sunt date disparute. Jafurile au scapat de sub control.

 

Orasul mexican, lovit de uraganul Otis, saptamana trecuta, arata ca dupa razboi. Cel putin 45 de persoane si-au pierdut viata iar alte 47 sunt date disparute.

Jafurile au scapat de sub control. Zeci de magazine au fost sparte de oamenii care sustin nu mai au ce sa manance.  

Acapulco, una dintre cele mai frumoase si luxuriante statiuni ale Mexicului, arata ca dupa razboi. Rafalele de vant de pana la 266 km/h au luat pe sus acoperisurile caselor si hotelurilor, au inundat orasul, iar masinile au fost acaparate de apele revarsate pe strazi.

Toate legaturile rutiere si aeriene cu Acapulco au fost rupte intrerupte. La fel si comunicatiile.

Populatia, de aproximativ 900.000 de persoane a ramas fara apa potabila si fara hrana, ceea ce a dus la izbucnirea jafurilor in masa. Dupa dezastrul produs de Otis, oamenii lupta pentru supravietuire.

De aproape o saptamana oamenii traiesc fara electricitate. Peste 8000 de militari au fost trimisi pentru a ajuta la refacerea statiunii.

Otis a fost cea mai puternica furtuna care a lovit vreodata coasta Mexicului, provocand pagube de miliarde de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea