Social

#curatenie birouri #servicii curatenie #curatenie

Unde gasesti cele mai bune servicii de curatenie profesionala

House'n'Office a lansat in spatiul virtual un nou site.Curatenie-birouri-bucuresti.ro, care pune la dispozitia companiilor servicii profesionale de curatenie pentru cladiri de birouri si hale industriale, exclusiv proprietarilor de immobile pentru birouri, parcuri industriale sau parcuri de afaceri. Curatenie dupa renovare, curatenie industriala sau curatenie de intretinere, sunt doar cateva dintre serviciile cu care venim in intampinarea nevoilor fiecarei companii, acestea fiind executate de specialistii nostri, cu o vasta experienta in domeniu.

Experienta noastra de opt ani de zile in prestarea de serviciilor  de curatenie, combinata cu echipamente profesionale dedicate  fiecarei activitati in parte, face din firma de curatenie House'n'Office un partener  de incredere pentru companiile care detin imobile de birouri, cladiri comerciale si industriale, si un site ce ofera servicii de curatenie personalizate, pe aceasta nisa.

Curatenie-birouri-bucuresti.ro este foarte usor de utilizat, fiind structurat pe categorii de servicii de curatenie, astfel incat sa vainlesneasca o decizie rapida in ceea ce priveste contractarea  serviciilor de curatenie dorite. Fie ca este vorba de curatenie pentru birouri, curatenie industriala pentru parcuri de afaceri si industriale sau servicii de curatenie profesionala pentru clinici medicale, House'n'Office va sta cu drag la dispozitie.

Indiferent de marimea, complexitatea si destinatia spatiului, firma de curatenie House'n'Office va pune la dispozitie servicii profesionale de curatenie folosind echipament specializat, personal atent instruit, detergenti si consumabile igienoco-sanitare cu certificare pentru sanatate si mediu, dedicate activitatilor de curatenie imobile birouri, curatenie de intretinere si curatenie generala, curatenie dupa construcor sau curatenie dupa renovare a diferitelor tipuri de cladiri sau birouri, curatenie industriala si curatenie pentru sectorul medical, in clinici si spitale.

House'n'Office propune partenerilor prin intermediul curatenie-birouri-bucuresti.ro servciul "Property Management", dedicat intretinerii cladirilor comerciale si institutionale.

Conceptul Property Management include:

  • Mentenanta tehnica, managementul reviziilor periodice -  asigura functionarea sistemelor cladirii. Prin intretinerea predictiva desfasuram actiuni de mentenanta care urmaresc prevenirea defectarii diverselor echipamente, prin inlocuirea componentelor uzate.
  • Servicii de alpinism utilitar - compania este pregatita sa asigure lucrari de calitate  cu un standard ridicat si timp de executie rapid.
  • Servicii de tip handyman – acest serviciu este destinat  micilor  reparatii la instalatia electrica (spre exemplu: inlocuirea becurilor, prizelor, comutatoarelor), la instalatiile sanitare prin inlocuirea accesoriilor defecte, mutarea mobilierului sau reparatii ale mobilierului.
  • Intretinerea parcarilor si a spatiilor verzi - Acest serviciu include toaletarea si tratarea vegetatiei, toate acestea intr-un concept unitar, echilibrat si in armonie cu mediul si cladirile din preajma.
  • Servicii de deszapezire
  • Dezinfectie, dezinsectie si deratizare;

Prin intermediul site-ului curatenie-birouri-bucuresti.ro, House'n'Office Solutions ofera fiecarei companii posibilitatea de a alege un pachet de servicii personalizate, in functie de cerintele si exigentele fiecareia:

Single Service – veti beneficia de cele mai competitive preturi in raport cu calitatea serviciilor.

Multi Service - partenerii House'n'Office vor beneficia de aceleasi avantaje ale calitatii serviciilor in raport cu pretul ca si in cazul Single Service, in cadrul unui singur contract.

Integrated Facility Services - este cel mai complex pachet de servicii oferit de House'n'Office, integrand serviciile prestate intr-un singur contact.

Echipa  House'n'Office Solutions ofera servicii de curatenie in Bucuresti, Otopeni, Ilfov si Ploiesti. Programarile si solicitarile se pot face in scris completand formularul de pe site-ul www.curatenie-birouri-bucuresti.ro, la telefon  0723 166 884 sau e-mail la office@curatenie-birouri-bucuresti.ro.

Despre House'n' Office

curatenie-birouri-bucuresti.ro un nou domeniu al House’n’Office Solutions societate infiintata in 2008 certificata ISO 9001 pentru servicii de curatenie cladiri industriale, curatenie imobile birouri si servicii de menaj. H'n'O ofera servicii de curatenie generala si curatenie de intretinere personalizate, solutii responsabile, disponibilitate permanenta si un management de nivel european.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare