Social

Un nou magazin Calvin Klein Jeans in Baneasa Shopping City

Reteaua Sarkk din Romania continua sa se dezvolte odata cu deschiderea noului magazin Calvin Klein Jeans din Baneasa Shopping City.

Magazinul Calvin Klein Jeans este situat la parterul mall-ului Baneasa Shopping City si propune clientilor o gama extinsa de articole. Fanii brand-ului sunt provocati sa exploreze stilul atemporal dar modern, clasic dar incitant si sa isi creeze un outfit unic pentru orice moment al zilei.

Noul spatiu de 190 metri patrati, dedicat brand-ului care de peste 50 de ani incita cu o estetica seducatoare, capteaza atentia vizitatorilor printr-o gama larga de produse dedicate atat femeilor cat si barbatilor din colectiile Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear si Calvin Klein accesorii. Conceptul de design specific cu finisaje din beton comunica estetica moderna si minimalista a brand-ului prin detalii de culoare si materiale premium astfel incat sa ofere clientilor o experienta extraordinara. Clientii care imbratiseaza un stil vestimentar senzual si minimalist vor descoperi aici cele mai recente colectii Calvin Klein.  

Mult asteptatul magazin Calvin Klein Jeans din mall-ul Baneasa Shopping City este cel de-al 9-lea magazin din Romania al brand-ului si ofera vizitatorilor o experienta deosebita, devenind astfel noua destinatie suprema de shopping.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea