Social

#ingrijire animale # hrana animale #animale #animale de companie

Animalele de companie din Targu Mures vor avea propriul hipermarket

In 17 februarie, Maxi Pet, lider national in comertul cu hrana si accesorii dedicate animalutelor de companie, deschide primul magazin in Targu Mures.

Situat in Retail Park Doja, Str. Gheorge Doja 64 - 68, Maxi Pet Targu Mures ofera clientilor din zona posibilitatea de a gasi intr-un singur loc tot ce au nevoie pentru animalutele lor si de a primi sfaturi utile pentru cresterea si ingrijirea lor. „Echipa Maxi Pet Targu Mures este mandra sa se alature tuturor celorlalti iubitori de animalute si sa completeze, astfel, reteaua nationala cu cel de-al 9-lea magazin din lant” - Ioana Margarit, Store Manager Maxi Pet Targu Mures.

Cu peste 10 de ani de experienta si cu mii de animalute de companie satisfacute, cautam sa ne asiguram ca fiecare membru al familiei este multumit si cu zambetul pe buze.   

Maxi Pet - hrana si accesorii pe gustul lui, preturi pe gustul tau!

In plus, intre 17-19 februarie, la deschiderea magazinului Maxi Pet Targu Mures, te asteptam cu multe cadouri si surprize. Adoram sa fim vizitati de animalute, asa ca te invitam sa vii in magazinul nostru impreuna cu animalutul tau. Vei gasi magazinul in Retail Park Doja, la adresa Str. Gheorghe Doja 64-68.   

Maxi Pet – hipermarket pentru animalutele de companie

La Maxi Pet Targu Mures vei gasi hrana, jucarii, recompense, accesorii, serviciul click & collect, dar si specialisti care iti vor oferi sfaturi si recomandari pentru nutritia, igiena si sanatatea animalului tau si se vor bucura sa contribuie la dezvoltarea acestuia si vor elabora diete personalizate pentru acesta

Maxi Pet App – Aplicatia mobila dedicata animalutelor de companie, care te ajuta sa economisesti!

Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicatie mobila impreuna cu programul de loialitate, Maxi Pet Club.  Aplicatia este usor accesibila prin intermediul telefoanelor mobile cu sistem de operare Android sau iOS si iti pune la dispozitie oferte si cupoane de reduceri pentru animalutul tau. In cadrul ei, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital din aplicatie la fiecare cumparatura pe care o efectueaza in magazinele fizice Maxi Pet. Astfel, ei pot beneficia de reduceri si bonusuri.

„Practic, in cadrul programului de loialitate, valorizam fiecare leu cheltuit. In Maxi Pet Club, se contorizeaza si se recompenseaza fiecare leu, clientii beneficiind, atunci cand ating diverse praguri, de reduceri si bonusuri” – Cornel Mocanu, Chief Operations Offier Maxi Pet Romania.

La marea deschidere Maxi Pet Targu Mures din 17 februarie, colegii din magazin vor fi disponibili pentru a te ajuta la descarcarea si utilizarea aplicatiei.

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicati in comunitate 

Comunitatile locale sunt organisme vii care contribuie si influenteaza bunul mers al societatii. Maxi Pet este o comunitate care se dedica constant bunastarii animalelor si a stapanilor acestora.

„Sustinem, oricand, animalutele fara stapan, ne implicam in campanii de adoptie, donam hrana si accesorii sau promovam instruirea parintilor de animalute atat in interiorul magazinelor, cat si in afara lor, pe retelele sociale. Astfel, asteptam cu nerabdare sa devenim membri ai comunitatii locale si sa ne construim reputatia de excelenta in randul parintilor de animale de companie din Targu Mures si imprejurimi” declara Miruna Diaconescu, Marketing Manager Maxi Pet Romania.  

In concluzie, Maxi Pet se angajeaza sa ofere atat produse si servicii de calitate superioara, cat si o experienta digitala usor de utilizat, care se potrivesc nevoilor tale. Vei descoperi un nou univers dedicat, in intregime, tie si animalutului tau, care vine acum cu mai multe recompense.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea