Social

#boeing 737 #prabusire avion #echipaj #pasageri #hawaii #militari

Un Boeing 737 s-a prabusit in SUA! Toti pasagerii si membrii echipajului au supravietuit impactului

Un avion Boeing 737 s-a prabusit in SUA, in largul insulei Hawaii, luni, 20 noiembrie. Din fericire, toti pasagerii si membrii echipajului au supravietuit impactului si se afla in afara oricarui pericol, alegandu-se doar cu o sperietura pe masura.

Avionul apartine Marinei Statelor Unite si este un avion de recunoastere.

Tragedia s-a produs dupa ce aeronava a depasit pista de aterizare de la baza Marine Corps a SUA, din Oahu, Hawaii, potrivit oficialilor militari.

La bordul aeronavei P-8A Poseidon nu s-au inregistrat victime. In avionul Boeing 737, cu doua motoare si corp de avion de pasageri se aflau membrii echipajului si militari.  

Purtatorul de cuvant a declarat ca niciunul dintre cei 9 militari, dar nici membrii echipajului, nu au fost raniti. Acestia au fost insa evaluati de specialisti.

Imaginile care au fost facute publice s-au viralizat rapid in mediul online. In acestea se poate observa cum aeronava pluteste pe apa, in golful Kaneohe, langa baza Marine Corps Hawaii, pe insula principala Oahu, la nord de capitala Honolulu.

Atentie, urmeaza impagini cu un puternic impact emotional!

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea