Social

#copil #alcool #spital #medic

Un baiat de 10 ani a ajuns la spital cu alcoolemie 2,18

Un baiat de 10 ani s-a aflat la un pas de moarte dupa ce a ajuns la spital in coma alcoolica . Medicii au ramas uimiti cand au vazut nivelul alcoolului din sangele micutului iar atunci cand i-au intrebat parintii in legatura ca posibilele cauze, au aflat ca baiatul bause prea multa visinata .

Indemnul “nu lasati alcoolul la indemana copiilor” se potriveste foarte bine parintilor micutului din Iasi care a uimit medicii prin alcoolemia de 2,18 pe care o avea in sange atunci cand a ajuns la spital. Doctorii care l-au preluat de la Ambulanta au spus ca acest nivel este del mai mare pe care l-au inregistrat vreodata la un copil de varsta lui.

Baiatul a fost gasit de niste trecatori, prabusit langa un gard din apropierea casei lui. Potrivit Stirilor ProTV, oamenii l-au simtit ca miroase puternic a bautura, iar cand au vazut ca nu da nici un semn de viata au sunat la Salvare.  

Medicii au aflat ulterior de la mama venita intr-un suflet la spital ca micutul ramasese singur acasa si ca sa nu se plictiseasca a inceput sa guste din visinata facuta de parintii lui. Inselatoare fiind, visinata l-a ametit destul de repede si l-a adus in stare de coma.

Femeia a recunoscut ca l-a lasat singur, dar le-a spus medicilor ca nu s-a gandit ca baiatul va umbla la sticlele cu bautura lasate in camara . Doctorii i-au spus insa ca de aceasta data au avut noroc ca a fost gasit la timp. Baiatul va mai ramane in spital, sub supraveghere, pentru cateva zile.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea