Social

#avion in flacari #atlanta #aterizare #sua

Un avion a luat foc la aterizare! Panica pe un aeroport din SUA

A fost panica pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson Atlanta, din Georgia, SUA, dupa ce un avion a luat foc la aterizare.

Incendiul a pornit imediat dupa aterizare, inainte ca avionul sa opreasca. Se pare ca franele trenului de aterizare s-au supraincalzit, totul ducand la incendiu. Din fericire, ceea ce se putea transforma intr-o adevarata tragedie s-a terminat cu bine, iar niciunul dintre pasageri sau membrii echipajului nu a fost ranit. 

Pompierii au stins imediat flacarile care nu au apucat sa se extinda.  

In inregistrarile video aparute in mediul online se vede cum flacarile au aparut in apropierea pneurilor masinii, in timp ce nori de fum se ridicau spre partea din spate, in timpul aterizarii pe Aeroportul International Hartsfield-Jackson din Atlanta.

 

 

“Zborul Spirit 383 de la Tampa la Atlanta a aterizat in siguranta dupa ce una dintre frane s-a supraincalzit. Aeronava a fost escortata pana la poarta de imbarcare, unde oaspetii au debarcat in siguranta, fara a fi raniti. Multumim primilor respondenti pentru ca s-au intalnit imediat cu aeronava, care va fi suspendata temporar din serviciu pentru intretinere”, a declarat un purtator de cuvant al companiei aeriene, potrivit realitatea.net.

 

 

 

 

Un accident similar a avut loc in urma cu o luna, pe un aeroport din Miami. Un avion al Red Air a luat foc la aterizare, tot din cauza supraincalzirii trenului de aterizare. Din pacate insa, trei persoane au fost ranite si au avut nevoie de ingrijiri medicale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea