Social

#prognoza meteo #vreme weekend #vreme octombrie #cresteri temperaturi

Toamna cu surprize. Iata cum va fi vremea in weekend!

In zilele care vor urma, vremea ne va scoate din registrul atmosferei mohorate care a fost prezent in toata tara in ultima saptamana. Temperaturile cresc vertiginos pe timpul zilei, iar weekendul se anunta a fi perfect pentru iesiri in aer liber si planuri de vacanta la munte.

Vineri ne bucuram de cer senin in majoritatea regiunilor si de temperaturi in crestere pe tot intinsul tarii. 20 de grade in Bucuresti, Craiova si Brasov, 24 de grade Celsius in Maramures si temperaturi de 16-19 de grade in Dobrogea.

Sambata, temperaturile continua sa creasca pe intreg teritoriul Romaniei, cu exceptia litoralului, unde valorile termice raman la 17 grade Celsius. 24 de grade in Maramures, Crisana si Banat, 21 de grade Celsius in Bucuresti, Brasov si Craiova si temperaturi de 19-21 de grade in Moldova.

Vremea buna se mentine si in ultima zi a intervalului, fara diferente mari fata de valorile inregistrate cu o zi inainte. La munte, turistii vor avea parte de temperaturi de 14-18 grade Celsius si cer senin.


Sursa foto: summerday.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea