Social

#transfer #steaua #liga

Tiago: Vreau in Champions League cu Steaua si la nationala Portugaliei

Liga Campionilor si convocarea in nationala Portugaliei. Acestea sunt cele doua mari vise ale portughezului imprumutat de stelisti in aceasta vara de la Steaua lusitanilor, Estrela Amadora .

Colonia portugheza de la CFR Cluj a fost unul dintre motivele pentru care Tiago Gomes a ales Steaua in aceasta vara, recunoaste mijlocasul portughez adus de la Amadora.

"A contat ca sunt si alti portughezi in Romania, dar si ca Steaua este un club mare, cu un obiectiv important: Liga Campionilor. M-am integrat destul de bine chiar daca nu stiu daca am facut cele mai bune meciuri pana acum", a declarat Tiago.


Tiago n-are preferinte in privinta adversarului din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor si dezvaluie marele sau vis in fotbal: sa fie coleg la nationala cu Cristiano Ronaldo .

"Nu conteaza daca am intalni in Champions League pe Guimaraes sau alta echipa din Portugalia, n-ar avea importanta pentru mine. As fi foarte fericit sa ajung la nationala portugheza, de-asta am si inceput fotbalul", a mai spus Tiago.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea