Social

#delegatie permanenta #congres #pnl #antonescu #tariceanu

Tariceanu si Antonescu, fata in fata astazi la Delegatia Permanenta PNL

Zi importanta astazi in PNL. In Delegatia Permanenta care va avea loc in cadrul Partidului National Liberal se vor lua decizii importante privind viitorul partidului si va fi o noua ocazie de infruntare a celor doua tabere din partid, una condusa de fostul premier Calin Popescu Tariceanu si a doua condusa de Crin Antonescu.

In cursul acestei saptamani, pe 20 si 21 martie , va avea loc Congresul PNL care va decide noul presedinte al partidului si candidatul pentru alegerile prezidentiale. Aceste functii sunt disputate de catre doua nume importante in randul liberalilor: Crin Antonescu si Calin Popescu Tariceanu. Fiecare dintre ei a incercat in ultimele luni sa isi atraga in propria tabara cat mai multi sustinatori, “nume grele” in partid care sa ii ajute in competitie.

Ieri, intr-o conferinta de presa, Crin Antonescu a anuntat ca a reusit sa ii aduca langa el in aceasta competitie pe Ludovic Orban, Norica Nicolai sau Varujan Vosganian si a mentionat cele cinci obiective pe care le propune liberalilor: remobilizarea electoratului, recastigarea electoratului urban, constituirea unei alternative solide de centru-dreapta la actuala alianta Basescu-PDL-PSD, sustinerea unui candidat prezidentiabil propriu si revenirea la guvernare in baza unui program propriu.

Antonescu a anuntat si ca mizeaza pe sustinerea a 27 de filiale, lucru contrazis de “tabara Tariceanu”, care a mentionat ca ar conta pe sprijinul a 21 de organizatii locale . Ei au adaugat ca printre obiectivele echipei fostului premier se numara atingerea unei cote de 30% din electorat recucerirea electoratului urban si un liberal cu sanse mari la Cotroceni.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea