Social

Tariceanu il inlocuieste pe Orban la filiala PNL Bucuresti

Delegatia Permanenta a PNL a decis reorganizarea filialelor care au obtinut rezultate scazute la alegerilor locale. In acest context s-a hotarat si dizolvarea conducerii organizatiei de la Bucuresti si implicit inlaturarea lui Ludovic Orban de la conducerea organizatiei.

Calin Popescu Tariceanu, actual presedinte al partidului, va prelua si interimatul filialei PNL Bucuresti. Tariceanu a declarat ca nu are un conflict de natura personala cu Orban , iar deciziile au fost luate in calitate de presedintele al partidului.

"La Suceava, Neamt, Botosani, Dambovita, Sibiu Arad si Timis si, nu in ultimul rand, Bucuresti rezultatele au fost slabe. Totusi, avem sase judete care au adunat mai multe voturi ca Bucurestiul pentru PNL", a declarat Tariceanu.

"In fata acestei situatii, Delegatia Permanenta a propus o reorganizare care sa aduca in frunte o echipa care sa obtina rezultatele mai bune, inclusiv la Bucuresti", a declarat Tariceanu.

"Nu exista un conflict de natura personala intre mine si Orban pentru ca avem responsabilitati diferite, eu sunt presedintele partidului si el vicepresedinte. Speculatiile din presa sunt lipsite de orice fundament", a mai adaugat premierul.

Ludovic Orban a declarat ca Biroul Politic Central al PNL a propus dizolvarea conducerii organizatiei de la Bucuresti. Dupa aceasta decizie, Orban nu mai este presedintele organizatiei liberale de la Bucuresti. Interimatul va fi asigurat de premierul Calin Popescu Tariceanu, iar propunerea a venit din partea lui Mircea Ionescu-Quintus, presedintele de onoare al PNL.

Presedintele PNL Bucuresti Ludovic Orban a refuzat insa sa isi dea demisia si precizeaza ca el va ramane fidel principiilor liberale.

La inceputul saptamanii trecute, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca toti liderii de organizatii care au obtinut la alegerile locale sub 15 la suta vor fi demisi. Este si cazul lui Ludovic Orban care a obtinut in primul tur al alegerilor pentru Primaria Capitalei doar 11,7 la suta.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea