Social

# oprire apa calda # termoenergetica bucuresti #apa calda Bucuresti

Sute de blocuri si doua spitale din Bucuresti, fara apa calda! Care sunt zonele afectate

Sute de blocuri si doua spitale importante din Capitala raman fara apa calda incepand de astazi, 16 mai, potrivit Termoenergetica Bucuresti. 

 

“Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti (CMTEB) S.A. anunta ca, incepand de luni, 16 mai, in zona Stefan cel Mare, in perimetrul strazilor Calea Floreasca, Vaporul lui Assan si Pasajul Obor se vor desfasura lucrari de remediere a mai multor avarii la reteaua primara DN 700, cu o vechime de aproape 50 de ani. Pentru efectuarea interventiilor, va fi oprita furnizarea apei calde de consum pentru noua puncte termice, respectiv 90 de blocuri si pentru Spitalele Colentina si Matei Bals. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Tot in Sectorul 2, un alt santier va fi deschis, luni, pe Soseaua Mihai Bravu, intre Soseaua Iancului si intersectia de la Bucur Obor, pentru inlocuirea a aproximativ 100 de metri de conducta DN 600. Vechimea acestei retele este de peste 50 de ani. Va fi oprita furnizarea apei calde de consum pentru sase puncte termice si sase module termice, ce deservesc 71 blocuri, o industrie si Colegiul National ”Iulia Hasdeu”. Termenul estimat pentru finalizarea lucrarilor este vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Si in Sectorul 1 al Capitalei, in perimetrul strazilor Calea Floreasca, Soseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, acolo unde au fost deja efectuate lucrari pentru schimbarea unor cupoane de teava, se continua cu interventiile pentru remedierea mai multor avarii depistate in continuarea lucrarilor deja efectuate, la reteaua DN 800, cu o vechime de aproape 40 de ani. Furnizarea agentului termic pentru apa calda pentru 10 puncte termice care alimenteaza un numar de aproximativ 229 de blocuri va fi sistata pana vineri, 20 mai 2022, ora 24.00.

Manevrele tehnice de golire a conductelor, aerisirile si lucrarile de reparatii vor fi incepute inca din cursul diminetii de luni. Dupa finalizarea tuturor tipurilor de lucrari, vor fi efectuate operatiunile de umplere a tronsoanelor de conducta. Este important de subliniat ca echipele CMTEB vor lucra simultan in mai multe puncte, astfel incat pe masura ce se vor remedia avariile, punctele termice sa fie repuse in functiune mai repede decat termenul estimat.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucuresti si echipele de interventie lucreaza in regim permanent pentru solutionarea problemelor aparute in teren. Clientii au la dispozitie informatii prin mesajele preinregistrate la numarul de telefon 031.9442 sau la numarul de telefon gratuit – 0.800.820.002, precum si prin aplicatia Termoalert.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere!”, se arata in comunicatul transmis de Termoelectrica Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea