Social

# administrator bloc #administrator

Esti in cautarea unui administrator profesionist pentru imobilul tau?

Dorim sa implementam pe piata un sistem de administrare a imobilelor simplu, eficient, transparet si fara costuri inutile, implicand absolut toata structura decizionala in procesul de administrare al blocului, de la comitet executiv, la Presedinte, dar si Adunare Generala (forum decizional suprem!).

Practic, compania noastra va gestiona si administra proprietatea dumneavoastra exact in forma contractuala stabilita. Ne ocupam de toate operatiunile, inclusiv verificarile tehnice, o necesitate critica in cele mai multe cazuri ale asociatiilor de proprietari.

Incasam si depunem la banca sumele colectate, asigurandu-ne astfel ca tranzactiile financiare sunt efectuate conform legii, pentru a asigura activitate profesionala cu o corectitudine fiscala totala.

Totodata monitorizam periodic starea tehnica si estetica a cladirilor administrate, urmand ca rapoartele de verificare sa fie inaintate asociatiei pentru efectuarea reparatiilor sau remedierilor necesare, astfel contribuind decisiv la dezvoltarea conditiilor necesare pentru o functionare optima, asigurand prosperitatea blocului pe termen lung.

In cele peste 43 de asociatii de proprietari (cca 6 120 apartamente) pe care le administreaza societatea noastra, fie ca este vorba de o problema cu instalatiile sanitare, cu electricitatea, cu incasarile sau cu o lucrare de reparatie, totul este rezolvat de catre noi, fara nicio grija pentru Asociatie. Aceasta este deviza si politica noastra de lucru.

La solicitarea Asociatiei, putem realiza fara nicio problema un avizier digital in care se pot vizualiza listele de intretinere, proiectele in curs, cand sunt urmatoarele Adunari Generale, astfel ca toti proprietarii sunt tinuti la curent, chiar si cei care nu locuiesc efectiv in imobil sau care nu vor sa piarda timpul la casierie pentru a obtine aceste informatii de baza.

Suntem printre putinele societati ce presteaza serviciul de administrator bloc in Bucuresti si Ilfov punand la dispozitia clientilor sai o siguranta suplimentara prin polita de asigurare de prestare a serviciilor administrative in valoare de 40 000 EUR.

Totodata va putem ajuta si cu infiintarea Asociatiei de Proprietari, daca aveti nevoie:

Conform Legii 230/2007 in scopul reprezentarii si sustinerii intereselor comune ale proprietarilor, legate de folosirea bunurilor aflate in proprietatea comuna indiviza din cladirea ce alcatuieste un condominiu, proprietarii locuintelor si ai spatiilor cu alta destinatie decat cea de locuinta se pot constitui in asociatii de proprietari cu personalitate juridica.

  • O asociatie de proprietari se poate infiinta doar la initiativa a minimum 3 persoane fizice sau juridice, in intereseul general sau colectiv sau in interes personal nepatrimonial.
  • La infiintarea unei asociatii, este necesar un patrimoniu initial echivalent cu un salariu minim pe economie.

Deasemenea, ne ocupam, in urma solicitarii Asociatie administrate si de renovari interioare aferente scarilor de bloc, spatiilor administrative, sau chiar renovare apartament la solicitarea proprietarilor, totul la cele mai prietenoase preturi, de la A la Z, fara nicio alta implicare din partea asociatiei, cu exceptia semnarii contractului cadru si al facturii aferente lucrarii.

Renovarea interioara a blocului se poate face, acum, IN RATE cu pertenerul nostru dedicat, TOP Renovare (www.top-renovare.ro).

Impreuna cu Dvs. vom realiza un serviciu impecabil de administrare al blocului / imobilului, garantat.

Ne puteti contacta la:

https://administrareimobil.ro/

0773 850 548  |  0729 057 053

Servicii Marketing Digital si Optimizare SEO oferite de Seo 4Prime. Transforma-ti bugetul de promovare din cheltuiala cu rentabilitate scazuta, in investitie profitabila, bazandu-te pe strategii care functioneaza.

FOTO: seo4prime.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea