Social

#scandal #pandurii #steaua

Steaua, desfiintata: Au cerut masa de post pentru Becali, sunt niste milogi

Scandal monstru intre Pandurii Targu Jiu si Steaua cu doar o zi inaintea partidei directe, programata vineri.

"Ros-albastrii" ii acuza pe gorjeni ca nu le-au oferit un teren cu iarba pentru antrenamentul de joi, astfel ca Stoichita & Co. au fost nevoiti sa mearga in comuna Balesti, de langa Targu Jiu , pentru a se pregati pe stadionul pus la dispozitie de seful hotelului in care s-au cazat.

Managerul Pandurilor, Viorel Temelescu, a explicat pentru Prosport ce s-a intamplat de fapt.

"Cei de la Steaua au impresia ca, daca ii cheama Steaua, vin sa faca legea la Targu Jiu. Ne-au cerut sa se antreneze pe stadion, ca ei se cred in Champions League, dar asa ceva nu se poate, nici macar noi nu ne pregatim acolo! Le-am pus la dispozitie un teren sintetic si unul de iarba, dar cel din urma doar dupa ora 19:30, pentru ca la 18:00 aveam noi antrenament. Ei au vrut la aceeasi ora, iar noi le-am sugerat sa mai astepte sau sa mearga pe sintetic, dar s-au suparat si au zis ca rezolva singuri. Noi ne-am facut datoria cu varf si indesat fata de ei!", a declarat Temelescu.

Oficialul gorjenilor a lansat apoi un atac dur la adresa omologilor de la Steaua, despre care a spus ca sunt milogi.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea