Social

# sportivi romani premiati #sportivi romani #canotaj

Sportivii canotori romani, premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc

Cei mai buni sportivi canotori ai anului 2019 au fost premiati in cadrul Galei Canotajului Romanesc, Herbalife Nutrition Romania fiind recunoscuta ca sponsor oficial in nutritie a lotului national olimpic feminin si masculin.

 

Primul parteneriat de sustinere intre Herbalife Nutrition si Federatia Romana de Canotaj, in domeniul nutritiei, a fost semnat in urma cu 5 ani pentru echipajul dublu vasle feminin categoria usoara. In anul 2018, Herbalife Nutrition a devenit sponsorul oficial in nutritie al lotului olimpic feminin de canotaj, iar in toamna acestui an a intregului lot national de canotaj.

„Am inceput timid colaborarea noastra in urma cu cativa ani, prin incheierea unui parteneriat de sustinere intre Herbalife Nutrition si Federatia Romana de Canotaj pentru echipajul dublu vasle feminin categoria usoara. Sunt mandru si onorat ca am contribuit cu o mica parte la succesul canotoarelor noastre. Anul acesta am extins acest parteneriat, devenind sponsor oficial in nutritie pentru intreg lotul de canotaj al Romaniei. Suntem si vom fi alaturi de acesti campioni in atingerea celor mai inalte performante la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Herbalife sustine la nivel mondial peste 190 de atleti de performanta, avand ca obiectiv asigurarea unei nutritii adecvate in vederea imbunatatirii performantelor sportive, printre care Cristiano Ronaldo, echipa LA Galaxy si numeroase echipe olimpice.

Prezenta activ in comunitate, Herbalife Nutrition Romania sustine consecvent performanta sportiva in calitate de sponsor oficial in nutritie al echipei de fotbal FC Viitorul si al sportivilor Anca Bucur - de sase ori castigatoare a titlului de Miss Fitness Universe, si Ciprian Balanescu - multiplu campion national la duatlon si triatlon olimpic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea